Käyttämäsi selain on vanhentunut. Suosittelemme, että päivität selaimesi ensin uusimpaan mahdolliseen versioon.

Suolijärvi

Saunasaari

Hyhkyn rantakalliot

Eteläpuisto

Reuharinniemi

  Telttasauno Tampereella kaikkina vuodenaikoina

Tampereen telttasaunapalvelu tarjoaa telttasaunojille useita valmiiksi mietittyjä paikkoja Tampereen järvien rannoilla. Toki telttasaunominen järjestyy lähes missä tahansa! Saunavaihtoehdot löydät täältä.

Saunontapaikkoja talvikaudella (lokakuu-huhtikuu)

Suolijärvi (Hervanta) 

Suolijärvellä telttasaunojat voivat nauttia  talvisesta telttasaunasta ilman järveen kastautumista, koska Suolijärven ulkoilumajalla on ilmaiset, kaikille avoimet pukuhuone- ja suihkutilat. Talviuinnista kiinnostuneille Suolijärvellä on myös avanto!  Lumihanki on hauska vaihtoehto avannolle. Sovitaan yhdessä teidän ryhmälle sopiva telttasaunan paikka.

 

Tohlopin talviuintipaikka


Nyt myös Tohlopissa on paljon kaivattu mahdollisuus saunalliseen talviuintiin.  Jos seurueenne jäsenillä ei ole pääsyä avantouimarien pukutiloihin, voitte tilata erillisen, edullisen pukuhuoneteltan.

Telttasaunontaa kesäkaudella (toukokuu-syyskuu)

Saunasaari (Pyhäjärvessä, Pispalan edustalla) 

Tee Saunasaaresta nimensä mukainen paikka! Veneilette saareen Pispalamaisemia ihaillen, nautitte saunaelämyksestä rauhallisessa saaressa  hyvien löylyjen telttasaunassa,  ja lopuksi ehditte vielä kaupungille!   Soutuveneitä saarimatkaa varten voi vuokrata Tahmelan rannan Kurpitsatalosta, jonne on hyvät  yhteydet Tampereen keskustasta. Isompi porukka voi siirtyä  saareen myös 8 hengen suurkanootilla, kysy lisää tästä vaihtoehdosta.  Saunan Sijainti Saunasaaressa. 

 

Hyhkyn rantakalliot 

Pyhäjärven rantakalliot Hyhkyssä ovat täydellinen paikka telttasaunakohteeksi.Vehreästä rannasta on upeat näkymät Pispalaan ja Pyhäjärvelle.  Paikalle pääsee helposti Pispalan valtatietä menevillä kaupungin busseilla, Pispalantorin pysäkiltä on kävelymatkaa noin 500 m rantaan. Saunan sijainti Hyhkyn rannassa.

Eteläpuisto 

 Nauttikaa  telttasaunasta ja uimisesta Pyhäjärven rannassa kaupungin keskustassa. Vieressä iso hiekkakenttä erilaisten pelien pelaamiseen petanquesta jalkapalloon. Aivan lähellä myös ratagolf ja lentopallokenttä.  Hinta on eksoottiseksi, erinomaisten löylyjen keskustarantasaunaksi hyvin edullinen! Saunan sijainti Eteläpuistossa.

 

Reuharinniemen laguuni

Tämä kohde on Näsijärven rannalla ja tässä rauhallisessa paikassa on hyvä uimaanmenopaikka ja  upeat rantakalliot. Täällä voisi viettää vaikka koko päivän! .Saunan sijainti Reuharinniemessä 

 

Uimarannat Tampereella

 

Valitse teitä miellyttävä uimaranta seuraavista:

 • Tohlopin uusi uimaranta
 • Ristimäen uimaranta (Tesoma)
 • Tahmelan uimaranta
 • Suomensaaren uimaranta
 • Suolijärven uimaranta
 • Särkijärven uimaranta
 • Peltolammin uimaranta
 • Lahdesjärven uimaranta
 • Hervantajärven uimaranta
 • Alasjärven uimaranta
 • Elianderin uimaranta.

Lisätietoa uimarannoista tästä (osoite, varustus jne)

Tampereen kohteiden palveluvaihtoehdot ja hinnat


Telttasaunan vuokraus yllämainittuihin kohteisiin on mahdollista vain osittaisena palveluna tai täytenä palveluna (näin sovittu kaupungin kanssa).